Rudens apavi

Siltu un komfortablu apavu izvēle rudenī ir tikpat būtiska kā ziemā. Drēgnais, slapjais un vējainais laiks rada tādus pašu veselības un labsajūtas riskus, kādi iespējami ziemā, nevalkājot piemērotus apavus konkrētajam gadalaikam. Bieži izvēle jāizdara starp šķietami funkcionālākajiem apaviem un  tādiem, kas vizuāli piestāv jūsu imidžam. BestShoes.lv norāda – nav jāizvēlas starp funkcionālo un izskatīgo. Mūsu veikala plašais kurpju piedāvājums ļaus ikvienam izvēlēties starp labākajiem rudens apaviem

Drēgnos rudens rītos nereti pamostamies un saprotam, ka ielas jau ir apledojušas vai uz tām ir uzsnidzis sniegs, taču neviens tās vēl nav paspējis sakopt. Tad jārēķinās ar slidenām ielām, kas ne tikai aizkavē mūs ikdienas steigā, bet arī rada iespēju nokrist un sabojāt dienu vēl vairāk. Šāda iemesla dēļ, būtiski iegādāties rudens sezonai piemērotus apavus – ar piemērotu zoli. Starp plašo rudens zābaku izvēli atradīsiet daudzus rudens apavu modeļus, kas būs labi piemēroti agrai ziemai.

BestShoes.lv nevar pietiekami uzsvērt, cik svarīgi ir iegādāties kvalitatīvus apavus. Tas ir būtiski ne tikai lai novērstu nepatīkamus brīžus ar pēkšņi saplēstiem apaviem, bet loģisks ieguldījums ilgtermiņā. Izirusi šuve, atlīmējusies zole, nolūzis papēdis, visas šīs problēmas var piemeklēt ikvienu, kas iegādājies lētus apavus, ilgi nedomājot par to kvalitāti. Tas var sagādāt papildus problēmas tieši tad, kad to vismazāk gaidāt. Iegādājoties lētus apavus, nereti to labošana ir dārgāka, kā jaunu apavu iegāde, tādēļ beigās nākas apavus iegādāties atkārtoti. BestShoes.lv iesaka – tā vietā, lai iegādātos apavus pa 20 EUR reizi divos mēnešos, labāk ieguldīt nedaudz vairāk un iegādāties apavus, kas nokalpos vairākas sezonas.

Īpaši svarīgi tas ir iegādājoties rudens zābakus. Mūsu piedāvājumā ir gan rudens zābaki sievietēm, gan rudens zābaki vīriešiem, kuri kalpos vairākas sezonas un nepievilks kā salā, tā pie ļoti slapjiem un nelabvēlīgiem laikapstākļiem, 

Ko ņemt vērā, iegādājoties rudens

Mūsu produktu klāstā ir liels skaits rudens apavu vīriešiem, taču vēl plašāku izvēli atradīs daiļā dzimuma pārstāves – mūsu noliktavā ir vairāk kā 400 dažādu modeļu rudens apavi sievietēm. Lai būtu vieglāk orientēties dažādu apavu plašajā izvēlē, esam izveidojuši plašas produktu filtrēšanas un atlasīšanas iespējas – sākot no izmēra līdz pat iekšējai oderei. 

Izmērs. Iegādājoties apavus BestShoes.lv, diez vai būs jāsastopas ar seno problēmu – patīk prece, bet nav izmēra. Mūsu noliktavā atrodami izmēri visiem modeļiem plašā amplitūdā. Starp rudens apaviem sievietēm izmēru vidū atrodami pilni un pusizmēri no 35 līdz 42. izmēram, kamēr rudens apavos vīriešiem atrodami eksemplāri no 39. līdz 49. izmēram.

Zīmols. Nenoliedzami, zīmols ne vienmēr ir svarīgākā produkta iezīme. Jāatzīst, ka apavu gadījumā, tā biežāk ir taisnība kā citiem produktiem. Sliktu apavu kvalitāti noslēpt ir grūti, tāpēc BestShoes.lv piedāvā tikai augstas klases kvalitatīvu ražotāju apavus. Plašajā rudens apavu izvēlē atradīsiet vairāk kā 40 dažādu ražotāju produktus. Plašāko izvēli gan sieviešu, gan vīriešu rudens apavu izvēlē piedāvā Tamaris, Simen, S. Oliver, Rylko, Galant, Kaniowski, Donna Fabiani, Caprice, Best But un citi plaši pazīstami un pasaulē atzīti apavu zīmoli. Apavu vidū ir gan funkcionāli apavi, gan zābaki, kas atbilst jaunākajām modes tendencēm. Rudens apavu vidū dominē melni un brūni toņi. Lai uzsāktu sava ideālā apava modeļa meklējumus, iesakām sākt ar krāsas izvēli.

Ārējā un iekšējā apdare. Mainīgajos rudens laikapstākļos ļoti būtiski iegādāties pareizā materiāla apavus. Šeit runa nav tikai par to, vai materiāls ir plānāks vai biezāks. Dažādi apavu ražošanā izmantotie materiāli dažādā veidā reaģē un lielo mitrumu un rudens laikapstākļiem, tāpēc ir svarīgi iegādāties apavus ar tādu ārējo apdari, kas ir piemēroti rudenim. Tikpat svarīgs ir arī iekšējais materiāls – neiesakām iegādāties apavus ar pārāk siltu iekšējo apdari, ja plānojat tos valkāt iekštelpās. 

Starp mūsu veikalā atrodamajiem rudens apaviem vīriešiem un rudens apaviem sievietēm atradīsiet apavus no dabīgās ādas, lakādas, dabīgās zamšādas, nubuka un citiem materiāliem. Iekšējai apdarei izplatītākais plānākais materiāls ir filcs, taču siltākas kurpes atradīsiet ar dabīgās ādas un vilnas iekšējo apdari.